Комфор во секоја сезона

Анитерм ви нуди 20 години искуство на монтажа, сервис и продажба на клима уреди.

Монтажа на грејни системи и клими

Брза и ефикасна монтажа на секаков вид системи за ладење и греење. Од клима уреди до топлотни и геотермални пумпи.

Сервис и одржување

Сервис на сите типови на клима уреди, инвертери и обични сплит системи, Замена на компресор, поправка на електроника и сонди или заменска нова електроника.

Продажба

Овластени дистрибутери на добро познатиот Американски бренд Inventor. Следуваат со гаранција од 2 до 5 години.

Сервис и монтажа на клими

Со редовна контрола и одржување на вашите клими и системи за ладење и греење, заштедувате на дополнителни трошоци за струја и ја подигнувате еколошката свест за одржливос

Ладна атмосфера и во најжешките денови

Професинален овластен сервис

Докажано најдобри

Сервис на клима уреди
0
Интеграција во деловни објекти
0
Задоволни клиенти
0

Нашите верни партнери:

Горди сме на долгогодишната соработка со задоволни клиенти

Целосна инсталација за климатизација и вентилација. Местење на каналски, топлински пумпи, завеси и вентилатори.

5/5
Лукоил

Професионална надоградба не веќе постоечкиот систем за климатизација со дополнителни канали за вентилација и поефикасно греење и ладење.

4/5
Халкбанк - Скопје

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

3.7/5
Европа - Скопје

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

4.1/5
Универзитет Св. “Кирил и Методиј„
Address:

Црвена Скопска Општина бр. 10, Скопје 1000

Контакт:

071 321 468

Open Hours:

Пон-Петок: 08-17:00 Часот

Scroll to Top