• 1 Акрон
  ...
 • 2 Акрон
  ...
 • 3 Атлас Корпорација
  ...
 • 4 Атлас Корпорација
  ...
 • 5 Дом и дизајн
  ...
 • 5 Дом и дизајн
  ...
 • 1 Ритам плус
  ...
 • 2 Ритам плус
  ...
 • 3 Турски културен центар
  ...
 • 4 Турски културен центар
  ...
 • 5 Турски културен центар
  ...
 • 1 КГС Партизан
  ...
 • 2 Лесна
  ...
 • 3 Лесна
  ...
 • 4 Мак Ауто Стар
  ...
 • 5 Мак Ауто Стар
  ...
 • 5 Лукоил
  ...
 • 5 Лукоил
  ...

 •  
   

  За нашата компанија

  picture

  Компанијата Анитерм д.о.о.е.л. Скопје е основана во 2002 година

  Долгогодишното искуство на основачите во областа на климатизацијата ја прави нашата компанија конкурентна на пазарот. Со нашата изведба добивате ефикасни, квалитетни . . .

   

  Климатизација

  picture

  Долгогодишното искуство во областа на климатизацијата ни дава за право да кажеме дека со нашата изведба добивате ефикасни, квалитетни и долготрајни решенија за вашите домови, канцеларии и индустриски објекти.
  . . . HyperLink

   

  Партнери

  picture

  Како овластени застапници на американската компанија INVENTOR за Македонија  во секое време го имаме целокупниот нивен асортиман од призводи. На следниот линк можете да го погледнете каталогот за . . . HyperLink