transparent logo
Црвена Скопска Општина бр.10

Прочистувач на воздух со 6 фази на филтрација и двоен систем за филтрирање за чиста и здрава атмосфера!INVENTOR QUALITY 550
Го намалува ризикот од респираторни заболувања
Ги неутрализира непријатни миризби
Ги отстранува штетните хемикалии кои се создаваат во затворени простории
Ги намалува симптомите на астма
Го подобрува квалитетот на спиењето
Ги елиминира штетните и опасни азбестни честички
Прочитај повеќе за производот

Заштите се себе и своите најблски

Inventor Quality 550 

08_QLT_550_3000x3000
  • Индикатор кој дава директна и сигурна дијагноза за квалитетот на воздухот во затворениот простор.
  • Двоен систем на филтрација кој обезбедува брзи резултати и ефикасно чистење. - 6 фази на филтрација и интегриран јонизатор кој ефикасно отстранува прашина, полен и алергени.
  • 3 напредни сензори за дијагноза и непосредно прилагодување на потребите на местото.
  • Автоматски режим за беспрекорни услови со најниско ниво на бучава. Подесувањето овозможувазаштеда на енергија избегнувајќи каква било непотребна употреба.
  • 3 сензори: PM2.5, VOC и сензор за светло. Сензорот PM2.5 детектира мали лебдечки честички во воздухот, VOC ги детектира хемиските соединенија на атмосферата додека сензорот за светло ги согледува нивоата на осветленост во просторијата.