За нас

За нас - Профил


Компанијата Анитерм д.о.о.е.л. Скопје е основана во 2002 година

Долгогодишното искуство на основачите во областа на климатизацијата ја прави нашата компанија конкурентна на пазарот. Со нашата изведба добивате ефикасни, квалитетни и долготрајни решенија за вашите домови, канцеларии и индустриски објекти.

Ние ви нудиме современи технолошки и еколошки решенија во областа на климатизацијата.

Нашата фирма е овластен застапник на американската фирма INVENTOR, за Македонија. Кај нас во секое време го имаме целокупниот нивен асортиман од производи за климатизација.

Ги следиме современите трендови во екологијата.Сите наши уреди се со еколошки фреони.

Истовремено ја штедиме електричната енергија. Нашите уреди се од висока енергетска класа А, со што со помалку електрична енергија, добивате подобри ефекти во климатизацијата на вашиот простор. 

Повеќе за Анитерм