Проекти


Експозитури на Стопанска Банка

Фирмата Анитерм има вградено свои системи за климатизација и вентилација во неколку експозитури на Стопанска Банка ад Скопје. На барањe од Стопанска Банка ад Скопје, Анитерм учествуваше со свои понуди. . . .


Лукоил Македонија

Соработката со Лукоил Македонија започна најпрво како одржување на системите веќе вградени во нивните бензински пумпи, за да се прошири до комплетна изведба на системите за климатизација во истите.

Инвентор . . .


Палата Армагањан

Во летото 2009 година, во центарот на Скопје, на улицата 27. март  почната е со градба палата АРМАГАЊАН. Таа беше замислена како деловна зграда. Денес во неа е сместен Турскиот . . .


Деловен објект на Дом Дизајн Скопје

На улица Борка Талески број 12, во летото 2009, агенцијата за недвижности Дом Дизајн од Скопје, го почна со изведба својот деловен објект. На нашата фирма и беше понудено да . . .


Експозитура на „Комерцијална банка“
ад Скопје во Гостивар

Комплетен систем за греење, климатизација и вентилација со каналски клима уреди во инвертер изведба, фирмата Анитерм има инсталирано во експозитурата на Комерцијална Банка ад Скопје во Гостивар. Се работи за . . .


Деловен објект на Акрон во Скопје

На бул. Партизански Одреди се наоѓа деловниот објект на Акрон. Системот за климатизација проектиран и изведен од страна на Анитерм. Изведен е со топлинска пумпа и парапетни фенкојлери, кои се . . .


Објект Стар мерак во Куманово

Анитерм со своја понуда учествуваше на тендер објавен од страна на општина Куманово, за решавање на греењето во канцелариите на општината, сместени во објектот Стар мерак во Куманово. Понуденото решение . . .


Печатница Пропоинт

По барање на сопствениците на печатницата Пропоинт требаше да изведеме систем за ладење на делот во печатницата каде што се врши печатење како и во службените простории.  Во делот каде . . .